Roosendaalsefiets.nl

in en verkoop fietsen

 

Over ons


 Fijn dat u ons gevonden heeft!Roosendaalse fiets is een jong bedrijf met een passie voor fietsen. Begonnen als hobby, het in orde maken en opknappen van fietsen uitgegroeid tot een handel in gebruikte en nieuwe fietsen. 

Op dit moment repareren en knappen we fietsen op die wij binnen krijgen en die wij inruilen, wij geven fietsen een tweede ronde. Tevens hebben wij soms ook nieuwe fietsen op voorraad.

Wij staan er voor in dat de fietsen die u bij ons aanschaft in orde en zeer scherp geprijst zijn.echter kunnen wij geen garantie geven op deze scherpe prijzen, Uit de praktijk blijkt dat  het soms duurder is een fiets te laten repareren dan een goede tweedehands fiets aan te schaffen. Wij kunnen de fiesten zo scherp prijzen omdat wij werken vanuit een loods, geen duur pand en alles wat daarbij komt kijken. Dit scheelt ons in de portomonee en daarvan kunnen wij ook u laten profiteren. De fietsen worden voor een leuke prijs aangeboden.

De prijzen die wij hanteren zijn zo scherp dat het wel vaste prijzen zijn! Wel is het in sommige gevallen mogelijk uw gebruikte fiets bij ons in te ruilen.

Afbieden hoeft niet meer dat hebben wij al voor u gedaan!